MyEtherWallet ja 1 inch.exchange tarjoavat pääsyn satoihin DeFi-rahakkeisiin

  • MyEtherWallet-sovellus ja 1 inch.exchange varmistavat, että käyttäjät voivat käyttää satoja DeFi-tunnuksia.
  • Uuden kumppanuuden avulla asiakkaat voivat vaihtaa yli 485 salakolikkoa.
  • 1inch.exchange on likviditeetin aggregaattori, joka yhdistää 11 hajautetun pörssin likviditeetin.

MyEtherWallet ja 1 inch.exchange tarjoavat pääsyn satoihin DeFi-rahakkeisiin

MyEtherWallet-sovellus ja 1 inch.exchange varmistavat, että käyttäjät voivat käyttää satoja DeFi-tunnuksia. Uuden kumppanuuden avulla asiakkaat voivat vaihtaa yli 485 salakolikkoa.

1inch.exchange on likviditeetin aggregaattori, joka yhdistää 11 hajautetun pörssin likviditeetin. Vaihtojen kerääminen yhteen paikkaan antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa älykkäitä sopimuksia.

Aktiviteetti tapahtuu MEW-sovelluksessa, ja käyttäjät vaihtavat ETH: ta merkkeihin. Toimitusjohtaja Kosala Hemachandra sanoi Decryptille, että pörssin kanssa työskenteleminen ei ollut mitään uutta, koska he tekivät yhteistyötä myös dex.ag: n kanssa.

Molemmat yhteistyöt ovat hyödyllisiä asiakkaille, koska ne ovat molemmat DEX-aggregaatteja, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat parhaat hinnat. 1inch.exchange on niin ainutlaatuinen, että se kerää kaupankäynnin likviditeetin eri pörsseissä, kuten Uniswap ja Kyber Network.

MyEtherWallet (MEW) on myös tulossa yhdessä muiden DeFi-sovellusten kanssa, jotta useammat ihmiset voisivat käyttää tunnuksia. MEW tekee yhteistyötä Aave- ja Ren-sovellusten kanssa.

Yhtiö on tehnyt yhteistyötä myös Bityn, Changellyn ja Simplexin kanssa. Muut yritykset, kuten Dex.ag ja 1 tuuman, toivottavat hajautetut vaihtoehdot keskitetyille kumppaneille.

Kaikkien näiden loistavien kumppanuuksien seurauksena sinulla on paremmat hinnat, joihin liittyy alennetut kauppamaksut. 1 tuuman toimitusjohtaja Sergej Kuntz sanoi, että yritys haluaa säästää aikaa ja rahaa nopeimmin.

MEW on menestyvä yritys, jolla on jo miljoona käyttäjää ympäri maailmaa etsimässä yksinkertaista tapaa käyttää kryptovaluutta.