Bitcoin Minearbejdere i Venezuela afventer ny ‚fair pris‘ for elektricitet

Bitcoin Minearbejdere i Venezuela afventer ny ‚fair pris‘ for elektricitet

I et land med næsten gratis elektricitet, hvor attraktive vil de nye satser være

Venezuelas kryptotilsynsorgan og elministeriet har underskrevet en juridisk aftale.
Aftalen er at etablere el-takster for krypto minearbejdere og ændre licensprocessen.
Det er uklart, om elpriserne vil stige eller falde.

I september bestilte Venezuela, at alle Bitcoin og cryptocurrency minearbejdere deltager i en national pool. Al indtjening ville blive reguleret af staten og opdelt blandt minearbejdere.

Nu ønsker Venezuela at ændre el-satserne.

Venezuelas nationale overvågning af kryptoaktiver og relaterede aktiviteter (SUNACRIP), det regulerende organ for kryptokurrency og ministeriet for Folkets magt for elektrisk energi, der fastlægger offentlig elektricitetspolitik, underskrev i går en juridisk aftale om at fremme og Bitcoin Code organisere krypto-minedrift i nation.
Venezuelas nye Bitcoin-lov udsætter minearbejdere for amerikanske sanktioner

Den venezuelanske regerings nylige beslutning om at regulere Bitcoin-minedrift har i det væsentlige givet Nicolas Maduros regering et monopol over branchen og dens tilknyttede komponenter fra …

„Som instrueret af præsident Nicolas Maduro har vi underskrevet den interinstitutionelle rammeaftale for at fortsætte med styrkelsen af ​​statens politikker, der muliggør udvikling af digital kryptomining og bevarelse af elforsyningen i Venezuela,“ sagde Nestor Reverol om sin Instagram-konto. „Vi vil også etablere en rimelig prisfastsættelse for den industrielle minesektor, som vil muliggøre udvikling og forbedring af levering af tjenester.“

Men der er ikke noget ord om, hvad der er nøjagtigt i dokumentet – og om priserne vil falde (for at tiltrække folk til branchen) eller op (for at udvinde en formue fra en ressourceintensiv sektor).

Det, vi ved fra ministerens kommentarer, er, at aftalen ville ændre el-taksterne for minearbejdere og ændre licensprocessen for minearbejdere.

I Venezuela er Bitcoin-minedrift allerede mere reguleret end i de fleste lande. For det første skal minearbejdere være registreret i en officiel folketælling. For det andet er kryptomining mint officielt en afgiftspligtig aktivitet. For det tredje kræves det, at minearbejdere ved lov tilslutter sig en national pool, der kontrolleres af staten.

På trods af reglerne er der dog stadig en vis forvirring blandt retshåndhævende myndigheder og andre offentlige organer om status for kryptomining. Den nye ordre er delvist rettet mod at afklare ting.

Ideen om at bestille og fremme minedrift lyder godt – i teorien. Men spekulation om, hvad myndighederne rent faktisk vil gøre, lever i sociale netværk og kryptokredse.

SUNACRIP-leder Joselit Ramirez har forsikret venezuelanere, at satsen ville være „attraktiv“ for dem, der er involveret i aktiviteten, hvilket kan indebære et forsøg på at foreslå lave takster eller i det mindste en bedre situation for minearbejdere.

Carlos Díaz, en uafhængig minearbejder (hvilket betyder, at han ikke er registreret hos regeringen), der bor i Puerto Ordaz, er ikke så sikker.

Gør sjældne ferienftter

Opret din egen brugerdefinerede 100% unikke NFT til dine venner og familie, eller hold dem for dig selv. Hvis du leder efter den perfekte feriegave, skal du ikke lede længere.

Sammen med dekryptere

„Regeringen taler om at etablere en rimelig pris på elektricitet. Men i Venezuela, hvor energi næsten er gratis, kan det være en måde at sige, at de vil hæve satserne,“ sagde Díaz til Decrypt. „Dette er dog Venezuela, hvor alt kan ske,“ sagde han og noterede sig regeringens tilbøjelighed til at beordre tvungne prisnedsættelser på produkter og tjenester.

Med hensyn til ændringer i licensprocessen vedrører det sandsynligvis bestræbelser på at undgå overbelastning af elnettet i boligområder. Men Juan Blanco, administrerende direktør for BitData, fortalte Decrypt, at minearbejdere ikke har skylden. I stedet har mangel på statslige investeringer i infrastruktur og support af virksomheder ændret det økonomiske landskab. „Mange virksomheder er lukket her,“ sagde han, „og minearbejdere har draget fordel af denne tilgængelighed af elektricitet.“