Bitcoin Lovin ‚Senator anställer‘ Crypto Cowboy ’som Wyoming Policy Director

Cynthia Lummis och Tyler Lindholm tar med Bitcoin till Washington.

  • „Crypto Cowboy“ Tyler Lindholm går med i Cynthia Lummis ledande personal.
  • Lummis vann precis en amerikansk senatsäte, den första kvinnan från Wyoming som gjorde det.
  • Både Lummis och Lindholm är stora fans av Bitcoin.

Anställt Tyler Lindholm, Wyomings “Crypto Cowboy”

Cynthia Lummis, den inkommande republikanska senatorn som tar med Crypto Engine till den amerikanska kongressen, har anställt Tyler Lindholm, Wyomings “Crypto Cowboy” som statspolitisk chef för Wyoming.

Lindholm, som också är chef för Ranching Operations på BeefChain, ett livsmedelsförsörjningsföretag som lovar „blockchain-verifierat nötkött och får“, börjar sitt nya jobb den 3 januari 2021, knappt två veckor innan den valda presidenten Joe Bidens invigning .

Lindholm, tidigare Wyoming State Representative och medordförande för Wyoming Blockchain Task Force, antog flera pro-crypto-lagar för att uppmuntra kryptoföretag till staten, bland annat Utility Token Act och den digitala tillgången som finns.

Sådan lagstiftning har hjälpt staten att locka stora blockchain-affärer. Kraken Financial, bankarmen för kryptobörsen Kraken, vann en licens från Wyoming för att starta landets första kryptobank. IOHK, skaparna av Cardano, öppnade ett blockchain-laboratorium vid University of Wyoming.

Lindholm kommer att verka under överinseende av Lummis, Wyomings första kvinnliga amerikanska senator. Lummis är ett stort fan av Bitcoin och anser att det är en stor „värdebutik“. Hon investerade först i kryptotillgången 2013, då Bitcoin var värt drygt 300 dollar.

Vilket ökar förståelsen i senaten om Bitcoin

Lummis, en infödd i Wyoming och en alumna från statens universitet, berättade för podcaster Peter McCormack i en podcast som publicerades idag och spelades in den 1 december: ”Jag vill verkligen använda min tid i USA: s senat, delvis för att hjälpa till att introducera ämne för Bitcoin, vilket ökar förståelsen i senaten om Bitcoin. ”

„Vad det är, vad det gör, hur det kan vara en tillgång som kan växa och utvecklas som ett komplement, eller i grund och botten, fiat-valuta.“

Bitcoin, sade den konservativa senatorn, känns som en amerikansk idé. I sin kampanj för senator pressade Lummis på en „America First“ -politik.

”Bitcoin kan fungera vid sidan av en fiatvaluta och tilläggsvärde; faktiskt ett bättre värde än en fiatvaluta, berättade hon för McCormack.

Om något skulle Bitcoin kunna göra ett ännu bättre jobb än meddlin Fed, snusade hon. ”När det gäller amerikansk valuta bakas inflationen in i Federal Reserves plan för US-dollar. Så det är inte konstigt att vår köpkraft urholkas, sa hon.

Andra saker på Lummis att göra-lista under sin tid i senaten inkluderar att bygga en mur vid den södra gränsen till USA, försvara det andra ändringsförslaget och stoppa den „socialistiska agendan.“ Hennes nya befälhavare kanske inte godkänner det.