Bitcoin Hash-hastighed skyrockets og kan øge vanskelighederne

Stigningen i Hashrate kunne øge sværhedsgraden for Bitcoin Blockchain-netværket betydeligt, estimerer Btc.com.

Kunne du lide indholdet? Del det
Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på WhatsApp (Se åbnes i nyt vindue) Klik for at dele på Telegram (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Skype (Åbner i nyt vindue)
enkeltbillede

Vanskeligheden ved minedrift af Bitcoin kunne øges betydeligt på grund af stigningen i Hash-hastigheden i Blockchain-netværket for denne kryptokurrency. Forbindelsen af ​​mere kraftfuldt udstyr såvel som inkorporeringen af ​​nye minearbejdere ville stå bag denne optrapning.

I modsætning til prisen, der har vist stor volatilitet de seneste dage, ser Bitcoin Hashrate ud til at stige solidt. Alt dette har fået analytikere til at bekræfte, at stigningen i netværkets sværhedsgrad kan nå 7,41%.

Et andet vigtigt aspekt af alle disse bevægelser, der præsenteres med den vigtigste kryptovaluta, handler på børser. I nogle måneder nu har anvendeligheden af ​​Bitcoin kørt fra disse udvekslingsplatforme.

Ny heltidshøjde i Bitcoin Hash-hastighed

Bitcoin Hash-hastigheden nærmer sig støt 140 EH / s. Mens dette sker, er vi kun få dage væk fra en ny vanskelighedsindstilling. Det samme er planlagt på netværket til næste weekend.

Det skal huskes, at hash-hastigheden i Bitcoin Blockchain-netværket stiger eller falder i henhold til den massive inkorporering eller kapitulation af minearbejdere. For eksempel efter halvingerne trækker de forældede minearbejdere sig ud og kører ned Bitcoin Hashrate.

På den anden side, når en række mere effektive mineselskaber vises på markedet og begynder at blive købt i store mængder, stiger hashprocenten. Ved denne lejlighed er to aspekter blevet samlet: erhvervelse af nye maskiner på den ene side og på den anden side inkorporering af nye spillere og investorer i virksomheden.

Bitcoins sværhedsgrad forventes at stige 7,41% i tråd med den historiske stigning i dets Hashrate. Kilde: Blockchain.com
Bitcoins sværhedsgrad forventes at stige 7,41% i tråd med dets historiske hash-stigning. Kilde: Blockchain.com
Hvem kontrollerer Bitcoin-netværket?
Øgede synsvanskeligheder
Som nævnt ovenfor har det banebrydende kryptokurrency Blockchain-netværk i denne weekend planlagt en ny vanskelighedsindstilling. I modsætning til den tidligere justering, der mindskede vanskeligheden, forventes dette at øge den betydeligt.

Det er vigtigt at huske, at vanskeligheden ved minedrift af Bitcoin er en måling af kompleksiteten af ​​det matematiske puslespil, der skal løses. Når det er løst af minearbejderne, betyder det, at blokken er afsluttet.

Justeringen af ​​vanskeligheden ved at udvinde Bitcoin sker hver 2016 udvindede blokke, hvilket svarer til cirka hver anden uge. Den sidste justering fandt sted i højden af ​​blok 647.136, sidste mandag den 7. september, hvilket betyder, at denne weekend (blok 649.152) bliver den næste.

Ligeledes rapporterede den sidste justering et fald i minedriftens vanskeligheder på -1,21% og forbliver den samme ved 17.35Q. For sin del forventes den næste justering at øge sværhedsgraden med 7,41%. Denne stigning vil blive givet tilbage med stigningen i Bitcoin Hash-hastigheden.

Vanskeligheden ved minedrift af Bitcoin vil stige i forhold til den tidligere justering. Kilde: Btc.com
Vanskeligheden ved minedrift af Bitcoin vil stige i forhold til den tidligere justering. Kilde: Btc.com
5 diagrammer for at forstå det nuværende Bitcoin-marked
Udvekslinger taber sig
Andre oplysninger relateret til dette er tabet af procentdel af marken ved børser. For nylig rapporterede CriptoTendencia om faldet op til 20% af provisionen for transaktioner, der stadig er i bytteplatformens besiddelse.

Dette betyder, at anvendeligheden eller vedtagelsen af ​​Bitcoin er steget, hvilket gør udvekslinger mindre nødvendige for at udveksle kryptokurver til fiat-penge.

Dette krav vil samtidig påvirke og påvirkes af stigningen i Bitcoin Hash-hastigheden. Alt ser ud til at indikere, at tendensen fortsætter og også kan røre prisen opad.

Data, der skal tages i betragtning
Bitcoins hashrate ligger på 136,5 EH / s ifølge data fra Blockchain.com-analyseplatformen.
Procentdelen af ​​transaktionsgebyrer, der modtages af børser, fortsætter med at falde, når Bitcoin-adoption stiger.
Den sidste vanskelighedsjustering af Bitcoin Blockchain-netværket fandt sted den 7. september