Bitcoin er på en alvorlig rulle

Det ser helt sikkert sådan ud, når man tænker på, hvor høj bitcoin har bevæget sig i de sidste to uger. Først krydsede $ 10K-mærket og brød den psykologiske barriere, steg valutaen derefter forbi $ 11K, et skridt, som mange mennesker ikke forventede, at den digitale mønt ville tage. På dette tidspunkt fortsætter bitcoin sin nuværende opstigning og handler for $ 11.353, det højeste, det har været i ca. et år.

De foregående par måneder har ikke altid været venlige over for verdens førende cryptocurrency efter markedsværdi

For det første faldt aktivet i det høje interval på $ 3.000 i midten af ​​marts, efter at coronavirus-pandemien virkelig begyndte at ødelægge de globale økonomier. Derefter gik aktivet til sidst tilbage og endda sprang ind i $ 9.000-området i begyndelsen af ​​maj.

Det lykkedes at slå kort på $ 10K-linjen, skønt dette ikke varede, og bitcoin fortsatte med at svæve over hele $ 9.000-området i de næste to og en halv måned. I løbet af denne tid ramte det igen $ 10K, skønt dette hoppe varede kun timer, og mange var bekymrede for, at Bitcoin Code potentielt havde nået sit højdepunkt og ikke ville ramme nogen højere point, før året var ude.

De tog forkert. Aktivet har føjet ca. $ 2.000 til sin pris i løbet af de sidste to uger efter nyheder om yderligere stimuleringspenge og banker får grønt lys, når det kommer til at tilbyde kryptoprioritetsservices til deres kunder.

Er nye skatter i BTC’s fremtid?

Derudover har bitcoin bevæget sig i takt med guld, og dermed bragt udtrykket „digitalt guld“ til kende. Ædelmetallet har ramt en ny højde denne uge og er nu på nippet til at slå $ 2.000 pr. Ounce. Dette kan sandsynligvis tilskrives folk, der ser sådanne aktiver i et andet lys i lyset af de barske forhold, der er anlagt af angrebet af nye COVID-19-sager. Nick Cowan, administrerende direktør for Global Stock Exchange (GSE) Group, forklarede i en erklæring:

COVID-19-pandemien har ført til regeringens intervention globalt. På mellemlang sigt vil dette uden tvivl resultere i skatteforhøjelser og eventuelle aktiver opkræves. Derfor er der interesse i aktiver, der tilbyder overførbarhed uden at blive beskattet, dvs. kunst, biler, guld, vin og BTC bliver alle af interesse, en tendens, som jeg forventer at fortsætte … Jeg ser BTC på samme måde som jeg ser guld. Det er et alternativ, men du kan ikke bruge det i butikker. Digital fiat er fremtiden.

Mens hans ord ringer for flere bitcoin og crypto fans overalt, kan bitcoin aldrig betragtes som legitim eller mainstream, før det accepteres som en form for betaling for varer og tjenester i butikker og detailforretninger overalt. Mens platforme som Bakkt har arbejdet for at få dette til at ske, har deres bestræbelser vist sig at være frugte, og bitcoin bruges stadig primært til spekulative formål.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.